منتديات انجلشاوي
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
استعرض الموضوع السابقاذهب الى الأسفلاستعرض الموضوع التالي
Ms.Faten
Ms.Faten
الادارة
الادارة
انثى عدد الرسائل : 2319
العمر : 37
العمل/الترفيه : معلمة لغة انجليزية و مترجمة
المزاج : عال اوى :)
نقاط : 5915
http://englishawe.yoo7.com

Buffalo Deep Fried Turkey Empty Buffalo Deep Fried Turkey

في الإثنين فبراير 25, 2013 9:21 pm

Buffalo Deep Fried Turkey
Buffalo Deep Fried Turkey

Ingredients
1 10 to 12 pound fresh or frozen turkey
3 Gallons oil for frying
1 cup chicken broth
4 tbsp Louisiana hot sauce
3 tablespoon Worcestershire sauce
1 tablespoon garlic powder
1 tablespoon salt
1 tablespoon cayenne pepper
12 oz Favorite Buffalo style sauce




[/b]

Buffalo Deep Fried Turkey 20101108-Deep-Fried-Turkey-primary-610x300

Directions
In a medium bowl, combine chicken broth, hot sauce, Worcestershire sauce, garlic powder, salt and cayenne pepper. Mix well. Preheat oil to 400º F. Remove giblets and neck. If present, remove and discard plastic leg holder and pop-up timer. Rinse turkey well with cold water; drain cavity. Dry turkey well with paper towels. Inject 1/2 cup marinade into each side of breast. Inject 1/4 cup marinade into each leg and thigh. Place turkey, breast side up, in basket. Slowly lower basket into hot oil; be cautious of splattering oil. Maintain oil temperature around 350º F. Fry turkey for 3 1/2 minutes per pound. Remove from oil to check doneness. Insert an instant-read thermometer in the meaty part of the thigh; it is done when it reads 180º F. Remove from hot oil and drain on paper towels. Let rest 15 minutes. Coat outside of turkey with favorite Buffalo style sauce. Carefully carve with sharp knife





Buffalo Deep Fried Turkey Ouuuso11



استعرض الموضوع السابقالرجوع الى أعلى الصفحةاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى